TURAN ONARAN- İST/Avcılar.
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: TURAN ONARAN- İST/Avcılar.
Turan merhaba
Paylaşımların için teşekkür ederim OYNAR ve MÜLAKAT KUŞLARIN güzel tüylerince hayrını gör vede kümesinde güzel
karakanatı tek görüyorum eşi yokmu
SAYGILARIMLA
Paylaşımların için teşekkür ederim OYNAR ve MÜLAKAT KUŞLARIN güzel tüylerince hayrını gör vede kümesinde güzel
karakanatı tek görüyorum eşi yokmu
SAYGILARIMLA
ibrahim abim duygu ve düşüncelerin için teşekkür ederim.karakanatın dişisi diğer fotolarda yuvada yatan
turan_44- Mesaj Sayısı : 16
ibrahim abim dişisi bu araplardan gelme güzel bir soy arkadaşımdan almıştım,ana ve babayı ,kardeşlerini uçuruyordu izledim
turan_44 demiş ki:ibrahim abim dişisi bu araplardan gelme güzel bir soy arkadaşımdan almıştım,ana ve babayı ,kardeşlerini uçuruyordu izledim
TURAN merhaba
KARAKANAT dişin çok güzel yapı olarak kıymetini bil yalnız bu kuşu aldığın yerde nadiren arada çıkan BİR BEYMİ yoksa genel olarak hepsi böylemi EŞKALDELERDİ ben kolay kolay OYNAR beğenmem hele ARAP, KARAKANAT kuşunu, bunun ERKEĞİ vede YAVRULARI varmı varsa yakın çekim resimlerini görmek isterim.
SAYGILARIMLA
İBRAHİM Abim bunun erkeği beğendiğin karakanat bu kuşun ana ve baba düz arap yapı olarak aynı ama sağolsun benim murat kardeşim benden habersiz kuşların hepsini 700 tl ye satmış bu kandan bende bu çift kaldı sadece performanslarınıda izledim,kapalı havada 2 2.5 saat izleme fırsatım oldu.
SAYGILAR SELAMLAR
SAYGILAR SELAMLAR
ABİMdediğim kuşlar bunlar bu arapların soyundan. saygılar.
ibrahim abi selamlar saygılar abi arap dişim öldü,karakanat erkeğime dişi lazım iyi dişi eline geçerse haberim olsun.ALLAHA EMANET OL.
Merhaba,
Sevgili Turan abi, Oynarların çok klass sınıfı fiziğindeler bu fiziği herkesin sahip çıkmasını ve korumasını diler kuşlarınla birlikte keyifli zamanlar dilerim saygılar.Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
Sevgili Turan abi, Oynarların çok klass sınıfı fiziğindeler bu fiziği herkesin sahip çıkmasını ve korumasını diler kuşlarınla birlikte keyifli zamanlar dilerim saygılar.Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
Hilal Hüseyin Aydoğmuş- Mesaj Sayısı : 9
turan_44 demiş ki:ibrahim abi selamlar saygılar abi arap dişim öldü,karakanat erkeğime dişi lazım iyi dişi eline geçerse haberim olsun.ALLAHA EMANET OL.
TURAN MERHABA
Üzüldüm dişine arap bir dişi var verebilirim sana
SAYGILARIMLA
İBRAHİM ABİM o zaman hastalıkta erkekte öldü,elimde o kandan hiç kalmadı,ama senin kanlardan kümesimde olmasından herzaman gurur duyarım,sen nasıl arzu edersen abim,yavrular büyüdü fotolarını ekliyorum bakarsın,bende kapalı kan bir erkek var,verirsen ona eş yaparım,yok kan bozulmasın dersen onuda saygıyla karşılarım,kafana nasıl yatarsa sana bıraktım abi.
Uploaded with ImageShack.us
ABİ eski hastalıklı kuşların çoğunu elimden çıkardım kümes şuan daha düzenli ve istediğim gibi bu sezon inşallah istediğim gibi sonuç almayı düşünüyorum.
BU KARABAŞ DİŞİ ÇIKTI
BU ERKEK ÇIKTI
BU KARABAŞ DİŞİ ÇIKTI
BU ERKEK ÇIKTI
1 sayfadaki 1 sayfası