BURSA VE İSTANBUL'DAN MİSAFİRLERİM.. 22.05.2010
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: MİSAFİRLERİM,GEZİLERİM VE ZİYARETLERİM :: MİSAFİRLERİM
1 sayfadaki 1 sayfası
BURSA VE İSTANBUL'DAN MİSAFİRLERİM.. 22.05.2010
22,23,05,2010 mayıs BURSADAN ve İST den değerli DOSTLARIM olan misafirlerim bana gelerek bu güzel birlikteliklerin ortak yönümüz olan merakımız OYNAR kuşuna borçluyuz BİZLERİ BİR ARAYA GETİREBİLİYOR nerde olursak olalım bence önemli olan bu gibi ortamlar OYNAR kuşuna GÖNÜLDEN SEVGİ olmalı bu BİRLİKTELİKLER,
Çok güzel zaman geçirdik hafta sonu İST kcmpaşadan MANUK abide aramıza katılarak TERASIMDA eskileride deşerek çok güzel OYNAR MUHABBETİ YAPIP zaman geçirdik OYNAR KUŞLARIM GÖRSELLİKLERİYLEDE TUZU BİBERİ OLDU BU GÜZEL ORTAMA.
Sol baştan İSTden metin HOCA,BURSADAN ismail BEY,veteriner bekir BEY,ve ben ibrahim GÖKKAYRAK
Sağ baştan BURSADAN arkası dönük mustafa, nihat USTA, İST den manuk ABİ
Çok güzel zaman geçirdik hafta sonu İST kcmpaşadan MANUK abide aramıza katılarak TERASIMDA eskileride deşerek çok güzel OYNAR MUHABBETİ YAPIP zaman geçirdik OYNAR KUŞLARIM GÖRSELLİKLERİYLEDE TUZU BİBERİ OLDU BU GÜZEL ORTAMA.
Sol baştan İSTden metin HOCA,BURSADAN ismail BEY,veteriner bekir BEY,ve ben ibrahim GÖKKAYRAK
Sağ baştan BURSADAN arkası dönük mustafa, nihat USTA, İST den manuk ABİ
Similar topics
» 10.01.2010 BURSA'DAN MİSAFİRLERİM..
» EDİRNEDEN ve İSTANBULDAN MİSAFİRLERİM (2009)
» TEKİRDAĞ'DAN MİSAFİRLERİM..
» TEKİRDAĞDAN MİSAFİRLERİM (OCAK 2009)
» TEKİRDAĞDAN MİSAFİRLERİM AYHAN VE İSMAİL ARKADAŞIM (2008)
» EDİRNEDEN ve İSTANBULDAN MİSAFİRLERİM (2009)
» TEKİRDAĞ'DAN MİSAFİRLERİM..
» TEKİRDAĞDAN MİSAFİRLERİM (OCAK 2009)
» TEKİRDAĞDAN MİSAFİRLERİM AYHAN VE İSMAİL ARKADAŞIM (2008)
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: MİSAFİRLERİM,GEZİLERİM VE ZİYARETLERİM :: MİSAFİRLERİM
1 sayfadaki 1 sayfası