SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK, AKKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: BURSA OYNAR KUŞLARIM :: SİNYALLİ OYNAR BURSALARIM
1 sayfadaki 1 sayfası
SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK, AKKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
Bursada çok sevdiğim KİŞİLİĞİNE ve MERAKINA saygı duyduğum ayakkabıcı NİHAT abi ve aynı zamanda USTAM olur.
Kendisinden edindim SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK AKKANAT oynarlarımı kendiside 1980 yıllarının başından beri SOYLARINI bozmadan hizmet etmiştir bu ASİL SOYLU kuşlara.
Kendiside yine bursada oynar kuşuna hizmet etmiş olan büyüklerinden edinmiş.
Bu SOY OYNARLARIM kümes içi vede elde kedi mırıldaması gibi sesler çıkarmalarıyla bursada ESKİ OYNAR BAKAN USTALARCA verilen adları SİNYALLİ oynarlar diye ANILMAKTADIRLAR
Ayrıca çok değişik karekterleri olduğu gibi asil davranışlarıda (ESKİ)OYNAR KUŞUNUN bana göre tüm özelliklerini taşımaktadırlar
Karakterist özellikler sırasıyla-GÖRSELLİK,BİRBİRLERİNE BENZERLİK,AHLAK,ZEKA,UÇUM,ASİLİK
Kendisinden edindim SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK AKKANAT oynarlarımı kendiside 1980 yıllarının başından beri SOYLARINI bozmadan hizmet etmiştir bu ASİL SOYLU kuşlara.
Kendiside yine bursada oynar kuşuna hizmet etmiş olan büyüklerinden edinmiş.
Bu SOY OYNARLARIM kümes içi vede elde kedi mırıldaması gibi sesler çıkarmalarıyla bursada ESKİ OYNAR BAKAN USTALARCA verilen adları SİNYALLİ oynarlar diye ANILMAKTADIRLAR
Ayrıca çok değişik karekterleri olduğu gibi asil davranışlarıda (ESKİ)OYNAR KUŞUNUN bana göre tüm özelliklerini taşımaktadırlar
Karakterist özellikler sırasıyla-GÖRSELLİK,BİRBİRLERİNE BENZERLİK,AHLAK,ZEKA,UÇUM,ASİLİK
Similar topics
» 2010 YAZIN SİNYALLİ OYNAR YAVRULARIM
» KIVRIK GAGALI KARABAŞ OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARAKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» SİNYALLİ KARABAŞ OYNAR BURSALARIM(2008)
» KIVRIK GAGALI KARABAŞ OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARAKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» SİNYALLİ KARABAŞ OYNAR BURSALARIM(2008)
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: BURSA OYNAR KUŞLARIM :: SİNYALLİ OYNAR BURSALARIM
1 sayfadaki 1 sayfası