KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: BURSA OYNAR KUŞLARIM :: KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIM
1 sayfadaki 1 sayfası
KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
Kıvrık gagalı PAMUK ve KARABAŞ oynar bursalarım
Bursada karanatçı lakabıyla anılan CEVDET abiden edindim kişiliğine ve oynar merakına saygı duyduğum bir kişidir
Kıvrık gagalı kuşları elinde çok eskiden beri muhafaza tutmuş birisi
Ben bu oynarları kendisinden edindikten sonra biraz uğraştan sonra kendi içlerindeki yapıları olan GEN REÇETELERİNİ çıkarıp kendi içlerinde eşlemelerle biraz daha GÖRSELİKLERİNİ ortaya çıkararak iki kol guruba ayırmayı başardım
(BU KOLLARI BEYAZ OLARAK BİR SOY DEVAM EDİYORLAR)
Başta gagaları ve fizik görsellikleri ön planda gözükselerde olması gereken karakterist özelikleri ile bir bütün olarak üretilmektedirler
Karakterist özellikler sırasıyla-GÖRSELLİK,BİRBİRLERİNE BENZERLİK,AHLAK,ZEKA,UÇUM,ASİLİK
Bursada karanatçı lakabıyla anılan CEVDET abiden edindim kişiliğine ve oynar merakına saygı duyduğum bir kişidir
Kıvrık gagalı kuşları elinde çok eskiden beri muhafaza tutmuş birisi
Ben bu oynarları kendisinden edindikten sonra biraz uğraştan sonra kendi içlerindeki yapıları olan GEN REÇETELERİNİ çıkarıp kendi içlerinde eşlemelerle biraz daha GÖRSELİKLERİNİ ortaya çıkararak iki kol guruba ayırmayı başardım
(BU KOLLARI BEYAZ OLARAK BİR SOY DEVAM EDİYORLAR)
Başta gagaları ve fizik görsellikleri ön planda gözükselerde olması gereken karakterist özelikleri ile bir bütün olarak üretilmektedirler
Karakterist özellikler sırasıyla-GÖRSELLİK,BİRBİRLERİNE BENZERLİK,AHLAK,ZEKA,UÇUM,ASİLİK
Similar topics
» KIVRIK GAGALI KARABAŞ OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIM..
» KARABAŞ OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARAKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK, AKKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIM..
» KARABAŞ OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARAKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK, AKKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: BURSA OYNAR KUŞLARIM :: KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIM
1 sayfadaki 1 sayfası