KARABAŞ OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: BURSA OYNAR KUŞLARIM :: KARABAŞ OYNAR BURSALARIM
1 sayfadaki 1 sayfası
KARABAŞ OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
Karabaş oynar bursalarım
Sinyalli olan oynar bursalarımın YARIM GENLERİNDEN olmadır
Sinyalli oynar kuşlara yakın akraba olan soyu ve içeriği bilinen bir dişi sokularak elde edildi fizik ve karekterlerini tamamıyla SİNYALLİ OYNARLARIMDAN alma görsellikleri her iki TARAFTAN toplanıp kafa yapıları (PELİT BAŞ) oldular
Tabi bu aşama uzun yıllar üzerinde çalışılarak ELDE EDİLMİŞ BİR AYRI SOY ÜRETİLMİŞTİR vede böyle devam ediliyor üremeleri olması gereken oynar kuşunda ÖZELLİKLERİYLE
Karakterist özellikler sırasıyla-GÖRSELLİK,BİRBİRLERİNE BENZERLİK,AHLAK,ZEKA,UÇUM,ASİLİK
KARABAŞ OYNAR KUŞLARIMDA BURSADA AYAKKABICI NİHAT ABİNİN ve USTAMIN KÜMESİNDEN GELMEDİR BANA
BEN SOY REÇETELERİNE GÖRE ÜRETİM ve SOYLARINI TAKİP EDİYORUM
Sinyalli olan oynar bursalarımın YARIM GENLERİNDEN olmadır
Sinyalli oynar kuşlara yakın akraba olan soyu ve içeriği bilinen bir dişi sokularak elde edildi fizik ve karekterlerini tamamıyla SİNYALLİ OYNARLARIMDAN alma görsellikleri her iki TARAFTAN toplanıp kafa yapıları (PELİT BAŞ) oldular
Tabi bu aşama uzun yıllar üzerinde çalışılarak ELDE EDİLMİŞ BİR AYRI SOY ÜRETİLMİŞTİR vede böyle devam ediliyor üremeleri olması gereken oynar kuşunda ÖZELLİKLERİYLE
Karakterist özellikler sırasıyla-GÖRSELLİK,BİRBİRLERİNE BENZERLİK,AHLAK,ZEKA,UÇUM,ASİLİK
KARABAŞ OYNAR KUŞLARIMDA BURSADA AYAKKABICI NİHAT ABİNİN ve USTAMIN KÜMESİNDEN GELMEDİR BANA
BEN SOY REÇETELERİNE GÖRE ÜRETİM ve SOYLARINI TAKİP EDİYORUM
Similar topics
» KARABAŞ OYNAR BURSALARIM
» SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK, AKKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARAKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARABAŞ OYNAR BURSALARIM..
» SİNYALLİ KARABAŞ KARAKUYRUK, AKKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARAKANAT OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KIVRIK GAGALI PAMUK OYNAR BURSALARIMIN İÇERİK BİLGİLERİ
» KARABAŞ OYNAR BURSALARIM..
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: BURSA OYNAR KUŞLARIM :: KARABAŞ OYNAR BURSALARIM
1 sayfadaki 1 sayfası