BURSA ve İSTANBUL OYNAR KUŞU MERAKLILARI BİRLİKTELİKLERİMİZ...
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: MİSAFİRLERİM,GEZİLERİM VE ZİYARETLERİM :: GEZİLERİM VE ZİYARETLERİM..
1 sayfadaki 1 sayfası
BURSA ve İSTANBUL OYNAR KUŞU MERAKLILARI BİRLİKTELİKLERİMİZ...
Bursadan çaparlı ŞENOL dostumuz İST ziyaretinde bende oynar kuşu hem görüp hemde muhabbetleri yaptıktan sonra beraber diğer semtlerdeki OYNAR meraklılarını ziyaretler yaptık çok güzel ortamlarla OYNARI hem gördük hem sevdik vede MUHABBETLERİNİ yaptık uzun saatlarce,
Bu gibi birliktelikler güzel oluyor bunuda OYNAR kuşu merakımız VESİLE oluyor bizleri BİR ARAYA GETİREREK
İST OYNAR KUŞUNA hizmet eden bazı semtlerinde OYNAR meraklılarınca bizler zaman zaman bir araya gelip ortamlar oluştursakta anı olarak buralarda RESİMLERLE paylaşma olmadı buda bir vesile oldu ŞENOLUN ziyaretiyle
Sol baştan BURSADAN çaparlı ŞENOL,İST METİN hoca ve ben İBRAHİM GÖKKAYRAK
İST zeytinburnu semti
Sol baştan neko necmi,mustafa,hamza abi,Sağ baştan METİN hoca,ŞENOL HAYRİ abi,muyo MUSTAFA,ve diğer meraklılar
İST Şehremin semti
Sol baştan İSMAİL,REŞAT karaca,VEYSEL,METİN hoca Sağ baştan ÇİKO,ŞENOL,ben İBRAHİM gökkayrak,şapkalı RECEP özmeriç
Bu gibi birliktelikler güzel oluyor bunuda OYNAR kuşu merakımız VESİLE oluyor bizleri BİR ARAYA GETİREREK
İST OYNAR KUŞUNA hizmet eden bazı semtlerinde OYNAR meraklılarınca bizler zaman zaman bir araya gelip ortamlar oluştursakta anı olarak buralarda RESİMLERLE paylaşma olmadı buda bir vesile oldu ŞENOLUN ziyaretiyle
Sol baştan BURSADAN çaparlı ŞENOL,İST METİN hoca ve ben İBRAHİM GÖKKAYRAK
İST zeytinburnu semti
Sol baştan neko necmi,mustafa,hamza abi,Sağ baştan METİN hoca,ŞENOL HAYRİ abi,muyo MUSTAFA,ve diğer meraklılar
İST Şehremin semti
Sol baştan İSMAİL,REŞAT karaca,VEYSEL,METİN hoca Sağ baştan ÇİKO,ŞENOL,ben İBRAHİM gökkayrak,şapkalı RECEP özmeriç
Similar topics
» Oynar Kuşu Videosu (2) & 2009
» BURSA VE İSTANBUL'DAN MİSAFİRLERİM.. 22.05.2010
» 11,12 07.2009 BURSA ZİYARETLERİM OYNAR GÖRSELLİKLERİ..
» 17.10.2009 BURSA'DA HASAN USTAYLA OYNAR MUHABBETİ
» BURSA'DAN EMLAKÇI İSMAİL ABİ'NİN OYNAR KUŞLARININ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ
» BURSA VE İSTANBUL'DAN MİSAFİRLERİM.. 22.05.2010
» 11,12 07.2009 BURSA ZİYARETLERİM OYNAR GÖRSELLİKLERİ..
» 17.10.2009 BURSA'DA HASAN USTAYLA OYNAR MUHABBETİ
» BURSA'DAN EMLAKÇI İSMAİL ABİ'NİN OYNAR KUŞLARININ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ
İBRAHİM GÖKKAYRAK'IN HOBİ SİTESİNE (HOŞGELDİNİZ).. :: MİSAFİRLERİM,GEZİLERİM VE ZİYARETLERİM :: GEZİLERİM VE ZİYARETLERİM..
1 sayfadaki 1 sayfası